lördag 17 september 2011

Månadens Stoner: NJWeedman.com


En sjukt soft kille, både manager för ett rastafari-tempel OCH en medical Marijuana-dispensary i Los Angeles, har nekats att byta sitt eget namn från Robert Edward Forcion, Jr till "NJWeedman.com".

Namnet kommer från NJWeedman.coms egen hemsida och Kaliforniens totalitära rättssystem har slagit fast att det kan uppstå förvirring om domänen någonsin skulle byta ägare. Hah! Vilken låtsas-ursäkt för att pissa på en mans drömmar.
NJWeedman.com har dedikerat sitt liv till att cannabislegalisering och nekas nu sina normala mänskliga rättigheter i att bestämma det mest grundläggande i sin identitet: sitt eget namn. Hög Tid hyllar NJWeedman.com som månadens, om inte årets, stoner.

Ge aldrig upp kampen NjWeedman.com, ljuset i din själ lyser så starkt att våra ögon måste kisa. Och vi är inte värdiga din godhet. Du är för vacker för den här världen.

Peter Englund är ständig sekreterare för kulturtidskriften HÖG TID

1 kommentarer:

Anonym sa...

Och andra sidan måste man ha makthavarnas tillåtelse att byta namn? Räcker det inte att vi alla helt enkelt kallar honom NjWeedman.com? Så är det ju ur världen. Vi rättas oss alla allt för mycket efter överheten som om dom vore några gudar. Låt oss ta tillbaka våran födslo rätt att besitta jorden och leva våra liv som vi själva vill.

Skicka en kommentar